null

Verzenden & Retour

Retourneren

U kunt alle artikelen retourneren binnen 30 dagen. Voor cosmetica geldt dat het product ongeopend moet zijn. We betalen ook de verzendkosten voor de retourzending. U krijgt uw geld binnen 2 weken nadat wij het pakket hebben ontvangen terug.
Als u een artikel wilt retourneren, neem dan contact op met ons via info@ashmundo.nl, of vul het contactformulier op onze website in. Wij hebben de volgende informatie van u nodig:

- Bestelnummer
- Reden van retour
- Details over het product dat u wil retourneren

We zullen snel reageren met instructies voor het retourneren van artikelen uit uw bestelling.

Verzending

Om pakketten op een duurzame wijze te leveren, maken wij gebruik van de groene logistiek bij DHL. Een snel en milieuvriendelijk transport. In de meeste gevallen zal het pakket binnen de Benelux de volgende werkdag geleverd worden (met uitzondering van Terschelling en Vlieland). Op werkdagen levert DHL tussen 08:00 en 18:00. Daarbij levert DHL van maandag tot en met zaterdag ook in de avonden, tussen 18:00 en 21:30.  De levertijd hangt uiteraard af van de pakketgrootte en het afleveradres. 

DHL maakt gebruik van duurzame brandstof, elektrische voertuigen en hernieuwbare energie in de opslag om de nul-uitstoot als doelstelling na te streven. Dankzij de DHL Climate Neutral service en DHL Paperless Trade streven wij ons doel na: het milieu zo min mogelijk belasten. 

Met de Climate Neutral service zal de hoeveelheid CO2-uitstoot per zending berekend worden. Deze hoeveelheid CO2-uitstoot wordt gecompenseerd met een investering in milieuvriendelijke projecten, waaronder het planten van bomen. 

Door het gebruik van de DHL Paperless Trade worden de facturen online verzonden. Op die manier zal er op termijn een hoop papier, en dus bomen, worden bespaard.