null

Over ons

Ben jij bewust bezig met het behoud van de aarde en vind je dat webshops daar weinig rekening mee houden? Dan ben je bij ASHMUNDO aan het juiste adres. ASHMUNDO is een webshop met woonaccessoires, cosmetica en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

 

Bij ASHMUNDO zijn we ons heel bewust van onze leefomgeving, en zijn we vooral op zoek naar manieren om zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen. Onze woonaccessoires, cosmetica en dameskleding wordt daarom geproduceerd op plekken waar de arbeids- en leefomstandigheden van de medewerkers goed is. Daarnaast gebruiken we zo min mogelijk plastic bij het verpakken van onze producten en zijn veel verpakkingsmaterialen gerecycled.

ASHMUNDO is opgericht vanwege een gebrek aan leuke winkels en webshops die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Er worden bijvoorbeeld nog steeds in winkels veel producten verkocht waarbij geen rekening is gehouden met het milieu en het welzijn van de dieren. Met ASHMUNDO brengen we daar verandering in en houden we rekening met de toekomst.

 

Om pakketten op een duurzame wijze te leveren, maken wij gebruik van de groene logistiek bij DHL. Een snel en milieuvriendelijk transport. In de meeste gevallen zal het pakket binnen de Benelux de volgende werkdag geleverd worden (met uitzondering van Terschelling en Vlieland). Op werkdagen levert DHL tussen 08:00 en 18:00. Daarbij levert DHL van maandag tot en met zaterdag ook in de avonden, tussen 18:00 en 21:30.  De levertijd hangt uiteraard af van de pakketgrootte en het afleveradres. 

DHL maakt gebruik van duurzame brandstof, elektrische voertuigen en hernieuwbare energie in de opslag om de nul-uitstoot als doelstelling na te streven. Dankzij de DHL Climate Neutral service en DHL Paperless Trade streven wij ons doel na: het milieu zo min mogelijk belasten. 

 Met de Climate Neutral service zal de hoeveelheid CO2-uitstoot per zending berekend worden. Deze hoeveelheid CO2-uitstoot wordt gecompenseerd met een investering in milieuvriendelijke projecten, waaronder het planten van bomen. 

 Door het gebruik van de DHL Paperless Trade worden de facturen online verzonden. Op die manier zal er op termijn een hoop papier, en dus bomen, worden bespaard.

 

Naast fijne en stijlvolle kleding vind je bij ASHMUNDO ook unieke accessoires die jouw huis helemaal af maken. Ook voor duurzame cosmetica ben je bij ons aan het juiste adres. Per product staat aangegeven waar het product aan voldoet (Milieuvriendelijk, cruelty free, vegan, natuurlijk, sociaal goed, nul afval doel, bio en handgemaakt). Bij een besteding van minimaal €20,- wordt de bestelling gratis geleverd.